EcoControl HP

Категория Сезон Модел
Леки Летни EcoControl HP

Описание

По-къс спирачен път на суха настилка

Уверен контрол, когато е най-важно. EcoControl HP увеличава контакта с пътя при спирачно усилие и постига спирачен път на суха настилка с 3 метра по-къс от гумите на конкурентите.

 • По-къс спирачен път на мокра настилка

  Спирачният път на мокра настилка е до 2,9 метра по-къс*, благодарение на пълната кварцова смес и зацепващите ръбове, които проникват през водния слой под контактната площ. Жлебовете Aqua Flow бързо изхвърлят водата при силен дъжд.

 • По-нисък разход на гориво

  По-нисък разход на гориво и емисии на CO2 . Със своята висококачествена изработка и конструкция EcoTread, EcoControl HP има нужда от по-малко енергия за въртене. На независими изпитания EcoControl HP постигна 9% по-ниско съпротивление при въртене от гумите на конкурентите.*

 • Дълъг пробег

  Предимството на дълготрайните показатели. Трудно износващите се смеси и хармонизираното разпределение на ребрата осигуряват бавно и равномерно износване за повече километри пробег при една и съща цена.

 • Спокойно шофиране

  EcoControl HP е идеалната универсална гума за мощни автомобили. Тя осигурява по-добри общи резултати при управление на мокри настилки, спиране и икономия на гориво, в сравнение със средните показатели на изпитаните гуми на конкурентите.*

   

*Изпитана в сравнение с 3 преки конкурентни марки от среден клас през септември-октомври 2011 г. от TÜV SÜD Automotive в Гархинг (Германия) и Миревал (Франция); размер 205/55R16 91V; Golf VI 1.6 TDI и 2.0 GTD; отчет 76247020. В зависимост от вида на пътя и стила на шофиране, съпротивлението при въртене влияе с до 20% на разхода на гориво на автомобила (ETRMA).